Купити консерви недорого

Виберіть підкатегорію

Показано з 1 по 12 із 62 (6 сторінок)

Купити консерви  недорого

Купити консерви.

Консерви - це продукти харчування, які зазнали будь-якої обробки для збільшення терміну придатності (термообробці, засолювання, маринування, варення так само засахаривание продуктів). Тому для консервації підходять величезна кількості продуктів, що пройшли обробку: солоні риба, огірки, мясо, сало, капуста маринована і квашена, сушені гриби, овочі і фрукти, і багато іншого.

Найчастіше продукти, фасовані в консервну бляшанку або скляну, яка заздалегідь пройшла стерилізацію шляхом термообробки, або ж фасовані в герметичну упаковку і називають консервами. На сьогоднішній день консерви зайняли досить велике місце на кухні кожної господині. Консерви як готовий до вживання продукт, в скляній, жерстяній банці або ж у вакуумній упаковці, може зберігається при різних температурних показниках, тим самим будучи справжньою паличкою-виручалочкою в процесі приготування різних кулінарних шедеврів. Страви, які придумують шеф-кухаря всього світу, часто використовують консервовані продукти (консерви): кукурудза, горох, боби, спаржа, рибні консерви, гриби і.т.д., ці продукти можуть прикрасити будь-який святковий стіл і, замість того щоб витрачати свій дорогоцінний час на збирання і консервування цих продуктів ви можете просто замовити їх онлайн. Купити консерви і замовити онлайн доставку на будинок Ви можете в Okki-Маркет.

Слово, знайоме кожному з нас з самого дитинства.

Заходячи в магазин ми звично проходимо повз полиці з численними рядами абсолютно різної консервації: рибні консерви, м'ясні, овочеві і навіть солодкі! Так-так, варення та джеми теж вважається консервацією!

А чи знаєте ви, що найперші консерви були знайдені в гробниці Тутанхамона? Це була смажена качка. Вона лежала в глиняній посудині запечатана смолою. І за словами вчених вона була цілком їстівна! Ось тільки продегустувати все-таки не нажились.


В Україні дуже розвинена консервна промисловість. Найбільшими підприємствами цієї галузі є:

  • Бережанський консервний завод (ТМ «Чудо»)
  • Виноградівський консервний завод
  • Одеський Консервний Завод (ТМ «Союз Агро», «Господарочка», «Союз морів»)
  • Гайсинський консервний комбінат (ТМ «Гайсин»)
  • Глобинський консервний завод (Підприємство випускає сорок найменувань продукції під торговими марками "Глобус" і "по-полтавськи"
  • Група компаній «Верес»
  • Інтеррибфлот-Україна (ТМ "Аквамарин")
  • Могилів-Подільський консервний завод (ТМ "Дари ланів")
  • Ніжинський консервний завод (ТМ «Грінвіль» (солоні помідори і огірки, квашена капуста, морська капуста, салати) і понад 40 найменувань інших продовольчих товарів під торговою маркою «Ніжин»)
  • Тячівський консервний завод
  • Херсонський консервний комбінат
  • Черкаський консервний комбінат (ТМ «Чумак»)
  • Ямпільський консервний завод

Всі консерви, які виробляє наша промисловість, можна розділити на певні групи. Перелічимо основні

Види консерв.

  1. Консерви м"ясні - в народі це називають коротко - тушонка. Найчастіше ці консерви виробляються в жерстяних банках вагою 500 або 338 гр, або в скляних банках вагою 500 г. На одну банку вагою 338 г по ДСТУ повинно бути закладено: сире м'ясо без кісток і сухожиль 295 г, сало 35 г (або топленого 28 г), сіль 3,5 г, цибуля 4,5 г, і спеції; перець чорний, перець духмяний, лавровий лист. Додавання води або бульйону заборонено.
  2. Консерви м'ясо-рослинні. Це м'ясні консерви з додаванням продуктів рослинного походження, наприклад горох, квасоля, будь-які бобові та ін.
  3. Консерви з м'яса курей. Куряче м'ясо це прекрасне джерело білка для повноцінного харчування.
  4. Консерви рибні натуральні. Виготовляються тільки в жерстяних банках. Натуральними вони називаються тому що в ці консерви, крім риби, додають тільки сіль і прянощі.
  5. Консерви рибні в томатному соусі. Це найпоширеніші у нас консерви. Всього таких консервів налічується 37 видів. Обсмажену рибу закладають в бляшані банки вагою 250 або 350 г і заливають пряним томатним соусом.
  6. Консерви рибні в олії. А ось ці консерви виробляють з обсмаженої, підсушеної і копченої риби. За технологією заздалегідь підготовлену рибку заливають рослинним маслом (соняшниковою або сумішшю соняшникової з гірчичним. За рахунок масла калорійність цього виду досить велика.
  7. Нестерілізуемие рибні консерви (пресерви). Пресерви на жаль, категорично не можна зберігати довго, т. К. Вони починають псуватися в зв'язку з тим, що в них мешкають живі мікроорганізми, які, потрапивши в сприятливі умови, відразу ж почнуть розвиватися. Пресерви зазвичай виробляють зі свіжої або з попередньо слабопросоленной дрібної риби оселедцевих порід - салаки, кільки, хамси, оселедця.
  8. Консерви молочні. Це звичайне наше улюблене згущене молоко! Його розливають в бляшані банки, які потім відразу стерилізуються в автоклавах. У процесі стерилізації знищуються мікроби і, таким чином, згущене молоко без цукру є консервованою продукцією. У згущеному молоці без цукру міститься білків 7%, жиру 8%, цукру (молочного) 9,5%, його калорійність 140 ккал / 1ОО р Містяться вітаміни А, В, В1 С і РР.
  9. Консерви овочеві натуральні. Це усіма нами улюблені зелений горошок, кукурудза, стручкова квасоля, в загальному все з овочів (очищених і відсортованих). Овочі на підприємстві заливають водою або розчином з додаванням невеликої кількості солі і цукру.
  10. Овочеві пюре і соки.
  11. Томат-пюре, томатна паста, томатні соуси
  12. Консерви з квашених і солоних овочів
  13. Мариновані гриби
  14. Консерви - овочеві закусочні
  15. Консерви для дитячого харчування. Це самі високоякісні, перевірені і гарантовані види консервів. Оскільки консерви призначені для дітей з самого раннього віку, починаючи з 6 місяців, значна частина цих консервів здійснюється у вигляді гомогенізоване і дрібно подрібненого пюре, в якому частинки їжі доведені до розміру 20- 30 мікрон
  16. Фруктові соки з м'якоттю
  17. Фруктові пюре і соуси
  18. варення
  19. Джем
  20. конфітюр
  21. повидло


Де береться сировина для консервів вироблених в Україні.

Одне з основних правил консервування-готувати тільки з якісної сировини та продуктів. Великі українські виробники консервів ретельно дотримуються цього правила. Найчастіше, у великих виробників овочевих і фруктових консервів поруч або на невеликих відстанях з виробництвом розташовані поля і сади. Пов'язано це з тим, що сировина для таких консервів швидко псується. А ось виробники іншої частини консервної промисловості, укладають договори на поставку сировини з постачальниками які добре себе зарекомендували. М'ясо для консервування відбирається у абсолютно здорових тварин після обов'язкового ветеринарного огляду і таврування. Риба також переробляється повністю свіжої або замороженою. Свіжа риба зберігається на льоду та в спец тарі, яка не дає їй псуватися.


Раніше виробництво консервів було  дуже трудомісткою справою. Вони виготовлялися вручну! За 1 годину один працівник міг виготовити максимум 6 банок, які потім направлялися на довге кип'ятіння в чани. Існувала величезна небезпека потрапляння в середину банки отруйної свинцевої спайки, за допомогою якої запаювали її зміст. Сучасні консерви на відміну від попередників, абсолютно безпечні і стерильні!

Італійські консерви.

Одним з лідерів по виробництву консервованої продукції по праву вважається Італія. Італійці консервують досить звичні для нас квасолю і перець, томати і баклажани, але як! Це не просто смачно і корисно. Це воістину віртуозно. Запечені на грилі овочі дбайливо упаковують в банки, щоб в будь-який час у вас під рукою виявилися найсмачніші продукти, які містять безліч корисних елементів. Італійці консервують і незвичайні для нас каперси і артишоки, які можна і потрібно додавати в звичні салати та інші страви. А ще італійська консервація - це анчоуси. Чудові маленькі сріблясті рибки, яким під силу прикрасити смак величезної кількості страв. Їх просто обожнюють у багатьох країнах світу і цінують за жирність і велику кількість поживних і корисних речовин. І звичайно неперевершений тунець! Tuna- це фішка Італії! Жоден прийом їжі або приготування страви не обійдеться без тунця. Паста з тунцем, тартар з тунця, кростини з тунцем, паштет з тунця, Брускетта з тунцем і ці страви в сотнях варіацій з різними інгредієнтами!


Чому краще купувати в онлайн магазині OKKI маркет.

В онлайн магазині OKKI маркет представлена ​​величезна різноманітність різних консервів відомих українських брендів: «Господарочка»,  «Аквамарин», «Верес», «Морська протока», «Долина бажань», «Baltic Fish» і ін. Купуючи продукцію в інтернет магазині OKKI ви будете абсолютно впевнені в тому, що купуєте продукцію високої якості і відмінного смаку. А швидка доставка забезпечить вам задоволення від покупок де б ви не знаходилися в Україні, або в іншому кінці нашої країни. Вдалих покупок!