Купити макарони недорого

Виберіть підкатегорію

Показано з 1 по 12 із 29 (3 сторінок)

Купити макарони недорого

Купити макарони, вермішель або пасту в інтернет магазині.

Скільки страв ви знаєте із застосуванням макаронних виробів? Відразу можна назвати з десяток! А якщо заглибитися в кулінарні шедеври, то знайдемо і сотні нескладних рецептів. Паста як основне блюдо, ріжки. -  відмінний гарнір, а лазанья - улюблені ласощі.

Макарони, вермішель або паста-в чому різниця?

Ми їмо спіральки на вечерю, суп з вермішеллю і замовляємо пасту в ресторані. Такі різні страви! Чи ні? Стереотип, що це все абсолютно різні продукти, прийшов з СРСР.

Тоді всю продукцію з засушеного тіста називалися по ГОСТу макаронними.

Суперечка про походження цього продукту не вирішене до цього дня. Більшість джерел дають інформацію, що Марко Поло привіз локшину з Китаю 1292 р н.е. Італійці схильні приписувати походження пасти своїй батьківщині.Паста залишається продуктом з борошна і води. Макарони і вермішель - це її види.

Відмінності є:

  • технологія виробництва,
  • форма і розміри.

В італійській термінології maccheroni (макарони) - це короткі порожнисті джгутики, а vermicelli, «черв'ячки», - тонка кругла паста.

Відрізняються способи і час приготування, і смаки приготованих страв. Італійську пасту створюють строго з зерен твердого сорту. Така їжа безпечна для фігури, багата вуглеводами, білками і клітковиною.

Залежність якості, складу і ціни продукції.

Макаронних виробів існує неймовірне безліч. Різні форми, ціни, упаковки. Як не загубитися в достатку і знайти потрібний продукт?


Макарони діляться за сортами:

  • пшениці:
    • тверда пшениця,
    • м'яка склоподібна,
    • м'яка звичайна.
  • муки:
    • вищий
    • перший
    • другий
  • За формами:
    • метелики
    • ріжки
    • вермішель
    • джгутики-спіральки і т.д.

Якість продукту визначає твердість зерен пшениці. Найкорисніші-з борошна грубого помелу твердих сортів, містять менше крохмалю, більше клейковини, вітаміни групи А, В.

Про що говорить сорт борошна?


Цей показник відображає ступінь очищені зерна і крупність його помелу. Дрібний відсіває всі оболонки, зерновий зародок. Так отримують борошно вищого гатунку. Вона дуже живильна, але менш корисна.

Збереження зародків і квіткових оболонок перед помелом підвищує кінцеву біологічну цінність вироби. Це борошно другого сорту. Насичена вітамінами і мінералами, багата клітковиною, корисної для травлення.

Продукція з твердих сортів і борошна блакитного помелу більш цінна для організму.


Як справа з ціною?

Можна умовно виділити 4 цінових класи макаронних виробів:

  1. Нижчий. Вироби з м'яких сортів пшениці, борошна першого сорту. Сегмент економ-класу
  2. Середній. М'яка пшениця сорту Б. Ціна незначно відрізняється від нижчого.
  3. Середній плюс. Макарони з твердих сортів пшениці. Розумна ціна-висока якість.
  4. Преміум. Продукція також з сортів пшениці групи А. Найчастіше це закордонні бренди. Найвища ціна.


Види макарон.

Феттучіні, спагетті, равіоні.  Здається, можна заплутатися в цьому різноманітті, але так і не розібратися. Все набагато простіше!

Італійські назви пасти вже вказують нам на розміри. Визначити це можна по закінченню:

  • найдрібніші - ini,
  • трохи більше - ette, etti,
  • великі - oni.

Численні форми умовно укладаються в шість груп:

  1. довгі макарони
  2. Круглі
  3. плоскі
  4. порожнисті усередині
  5. великого діаметра
  6. дуже тонкі

Наведемо кілька прикладів:

Vermicelli - відома нам вермішель, довга і кучерява, вариться кілька хвилин;

Spaghetti - спагетті. Справжній хіт серед довгих макаронів. Раніше ми могли зустріти півметрові макаронини! Зараз їх довжина в два рази менше.

fettuccine - Феттучіні, поздовжні плоскі смужки. Відмінно поєднуються з вершками і ніжними соусами.

Короткі макарони:

Fusilli - фузіллі, красиві закручені спіральки.

Tortiglioni - тортільоні, звичні трубочки, як порізана соломинка.

Cellentani - челлентані, трубочки спиралеобразной форми.

Maccheroni - маккероні, маленькі трохи зігнуті порожнисті соломки.


Міні фігури:

Farfalle - фарфалле, метелики або бантики.

Conchiglie - раковинки-вушка.

Conchigliette - конкільетте, крихітні черепашки.

Casarecce - казеречче, звичні нам ріжки.


запікати:

Lasagne - обожамая багатьма лазіння, основа смачного однойменного страви.

Cannelloni - каннелоні, великі трубочки для фарширування. Найстаріший вид макаронів.


Бульйонні і супові:

Anelli - Анеллі, маленькі кільця.

Stelline - Стелліні, поширені дрібні зірочки.


Для фарширування:

Ravioli - равіолі, їх заповнюють смачними незвичайними начинками, є схожість з українськими варениками.

Agnolotti - аньолотті, квадратні конвертики з соковитим м'ясним наповненням.

Різних варіацій макаронів набагато більше. Незначні зміни розміру і форми дарують новий вид і відмінне назву. Смачне і довгу подорож забезпечено!


Найбільші українські виробники.

В Україні безліч компаній займаються виробництвом пасти широкого цінового діапазону. Серед відомих українських брендів:

  • ТМ «Тая» від компанії «Українські макарони»,
  • Макаронна фабрика «МилаМ»,
  • Київська макаронна фабрика, «КМФ»,
  • сімферопольська макаронна фабрика
  • ТМ «Роллтон» Маревен Фуд Україна.
  • Детальніше розповімо про двох відомих українських брендах.
  • Компанія "Чумак".
  • З Лану до столу-місія компанії говорить сама за себе. На ринку з 2009 року подають широкий асортимент пасти: фузіллі, пенне, спагетті, вермішель і багато іншого. Це вітчизняний продукт з твердих сортів української пшениці, так полюбився покупцям.
  • ТОВ "Макаронна фабрика" Київ-Мікс. Ця велика українська компанія існує з 1997 р Виробляє численні види макаронів за дуже привабливими цінами. Покупці відзначають смак домашніх макаронів і доступність будь-якому гаманцю.


Чому паста набирає популярність в Україні.

Макарони-один з найбільш частих і затребуваних гарнірів в Україні. Швидко і ситно. Різноманіття рецептів на будь-який смак з користю для здоров'я і без шкоди для фігури.

Вироби з твердих сортів пшениці містять клітковину, мають низький вміст клейковини. Тому відмінно підходять для харчування на дієті і при заняттях спортом. Малюки обожнюють спагетті і з задоволенням наминали молочний суп і запіканки!

Паста останні десятиліття обходить інші страви за рахунок великої кількості на ринку якісних і недорогих виробів. Макарони представляють основу різноманітних страв і для гурманів, і м'ясоїдів, і вегетаріанців. Щільний обід, святкова вечеря та оригінальний сніданок-все можна приготувати, використовуючи макарони! Сотні рецептів італійської пасти без одноманітності.

Чому краще замовляти макаронні вироби в OKKI маркет.

У нашому інтернет-магазині ви можете замовити смачну і якісну вермишель або ж макарони собі додому. Ми пропонуємо вам продукцію відомих високоякісних брендів. Перевірені вітчизняні виробники або доступні італійські бренди. Спробуйте приготувати новий вид пасти у себе вдома! Фетучіні або метелики, класичні ріжки або спагетті, з томатним соусом або вершковим пармезаном. Відкрийте для себе прості, але корисні страви з твердих сортів пшениці.

Команда «OKKI маркету» прагне доставити вам якісні продукти. Оформити замовлення дуже просто, а наш менеджер підбере зручний для вас час доставки.

Кур'єрська доставка додому по Києву та Київській області, по території України-поштовими службами.

OKKI-якість з доставкою.