Купити органічні продукти

Показано з 1 по 8 із 8 (1 сторінок)


Органічні продукти - запорука здорового життя!

eSELO.com.ua є магазином, що прагне надати самий широкий вибір натуральних екологічно чистих, органічних продуктів в Києві та по всій Україні.

Купити органічні продукти.

Органічні продукти привертають до себе все більше уваги та стають основою щоденного раціону багатьох сімей. З ними можна отримувати усі необхідні для здоров’я мікроелементи та підвищувати користь власного харчування.


Органічні продукти – що це?


Основні відмінності органічних продуктів – це відсутність впливу на них будь-яких синтетичних речовин. Отже, вони є натуральними на 100%. До такого харчування не додаються:

  • барвники;
  • консерванти;
  • стабілізатори;
  • пестициди та ін.

 

Для продуктів тваринного походження важливою умовою є використання лише натуральних кормів для худоби. Органіка рослинного походження вирощується на ґрунті, на якому не використовувались мінеральні добрива та хімічні засоби захисту від комах та хвороб.


Користь органічних продуктів

Organic Food, або органічне харчування, – це найбільш корисні продукти для організму людини, адже в них не міститься гормонів, антибіотиків, ГМО, стимуляторів росту, пестицидів, жодних інших штучних добавок, також вони не підлягають УФ-опроміненню.

Усі ці компоненти в харчових продуктах можуть спричиняти шкоду здоров’ю людини, особливо при постійному вживанні разом з їжею. Це призводить якнайменше до порушення процесів обміну речовин в організмі, що найбільше – до тяжких системних захворювань, які швидко переходять у хронічну форму та суттєво знижують якість життя.

При відмові від таких шкідливих продуктів та їх заміщення органікою можна уникнути небезпечного впливу, який мають на організм різноманітні добавки до більшості продуктів.

Органічні продукти – міф чи реальність

Чи існують справжні органічні продукти, до складу яких не входять штучні добавки? Так! Сучасні виробники знаходять способи відмовитися від використання шкідливих компонентів, щоб зробити свою продукцію справді корисною для споживачів.

Відмова від штучних добрив, гормонів росту та ГМО зменшують можливості виробників отримувати такі ж великі врожаї та обсяги виробництва м’ясних, молочних та яєчних продуктів, як з їх використанням. Але продукція стає цілковито здоровою та абсолютно нешкідливою.

Органіка в Україні та світі

Органічні продукти стають дедалі популярнішими, тому майже у всіх країнах світу щорічно підвищується доля такої продукції на ринку. Серед країн Європи Україна знаходиться на 11 місці за об’ємами виробництва органічних харчових продуктів. Зважаючи на загальні обсяги виготовлення сільськогосподарської продукції – це не надто високий показник, адже тільки 400 000 Га землі, що використовується для вирощування різноманітних культур, відведено під органічні продукти, що складає менше ніж 1%. У більшості країн Європи та у США цей показник значно вище – 5-10%. Але ця частка стрімко зростає, тому за прогнозами Україні потрібно не більше 5 років, щоб увійти до п’ятірки найбільших постачальників екологічних та органічних харчових продуктів.

Україна вже експортує досить велику кількість органічних продуктів власного виробництва. Найбільшу частку експорту складає олійна та зернова продукція. Серед великих закупівельників – Франція, Польща, Туреччина, Японія.


Тренд споживання органічних продуктів

У країнах Європи та в США великі обсяги власного виробництва та закупівлі органічних продуктів стали необхідністю, адже для великої частки населення їх споживання вже стало питання престижу та особистого іміджу.

Цей тренд стрімко набирає популярність приблизно з 2012-2015 років. І швидкість його популяризації лише зростає.


Чи важко виробляти органічну продукцію

Виробництво органічних харчових продуктів має свої особливості, які частково ускладнюють цей процес. Наприклад, виробникам та постачальникам необхідно враховувати зменшенний термін придатності продуктів, які не містять консервантів.

Відмова від деяких синтетичних добавок спричиняє зменшення обсягів виробництва за умови використання такого ж обсягу ресурсів. Але сучасні виробники знаходять відповідні інноваційні рішення, які спрощують виробничі процеси та дозволяють отримувати якісні та корисні харчові продукти для споживачів, що цінують корисну та поживну їжу, турбуються про власне здоров’я та здоров’я родини.